TweetUp Helsingborg

TweetUp på Flygstolen.se i Helsingborg

Flygstolen bjuder in till #tweetuphelsingborg onsdagen den 20 oktober kl 17. Vi finns på Berga Allé 3 på andra våningen i byggnaden Skvadronen som ligger lite bakom Kavalleristen, efter att du har passerat Polishuset.

Joakim Jardenberg,  och Linda Bjernstål

Här får du tillfälle att träffa Flygstolens VD och grundare Linda Bjernstål samt Joakim Jardenberg – en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier.

Åsa Axelsson Madeleine Göranzon Flygstolen.se

Åsa och Madeleine på Flygstolens marknadsavdelning är självklart sugna på att träffa dig i verkliga livet och få inspiration och idéer till nya stordåd och killarna på IT växlar gärna några ord.

Om du vill komma, anmäl dig genom att kommentera inlägget, senast måndag 18:e. Vi funderar på att fixa mat till självkostnadspris om det finns intresse. Dryck bjuder vi på. Skriv gärna om du har något önskemål både när det gäller mat och ämnen vi kan prata om. Har du frågor, mejla madeleine@flygstolen.se Välkommen!

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Boende i Barcelona

Välkommen till Barcelona! Huvudstad i spanska regionen Katalonien. Här erbjuds en fantastisk...
Läs mer

17 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *