Uppmärksammad illustration

The Goddess of the Sea av Madeleine Göranzon

En av de saker som gör att jag trivs så bra på flygstolen är att här uppmuntrar alla varandra. Det börjar med Linda, vår chef, som är generös med beröm, och fortsätter med kollegorna som gärna kommer med glada tillrop när något gått bra. I morse fick jag flera grattis från alla här på kontoret.

Ja, vad hade jag då hittat på för att förtjäna denna uppskattning? Jo, en av mina illustrationer har fått uppmärksamhet ute på nätet. Jag är med i Deviant Art – världens största konstcommunity med 14,5 miljoner medlemmar som laddar upp 140 000 bilder – om dagen. En av mina illustrationer, The Goddess of the Sea, blev tidigare utnämnd till Daily Deviation – dagens teckning, vilket genererat över 10,500 views, 182 comments och 1685 favourites.

Det här är det som gör internet så fantastiskt – plötsligt sitter folk i Japan, Tyskland och USA och tittar på mina illustrationer. Känner mig både glad och ödmjuk över den här fina utmärkelsen, och att alla här på jobbet tyckte att jag skulle dela med mig av det här till dig via vår blogg. Tack.

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Vinnare av gåvopaket med CLEAN

Tack för alla kommentarer i vår julkalender! Riktigt spännande och kul att...
Läs mer

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *