Hotell i Minneapolis

Om du läst våra två blogginlägg från Minneapolis och Saint Paul är du kanske sugen på att resa dit. Här presenterar vi tre trevliga hotell i olika prisklasser. Som alltid om du har frågor är du välkommen att kontakta oss!

Boka hotell i Minneapolis hos flygstolen.se

Hilton Minneapolis Mall of America ***
Välskött hotell beläget ca 1,5 km från Mall of America, 5 km från flygplatsen MSP (fri transport till och från flygplatsen) samt ca 17 km från downtown Minneapolis. Flera restauranger och barer. Inomhuspool samt gym. Business center med utmärkta konferensmöjligheter. Fri bilparkering. Stora rum, samtliga med bad/dusch, wc och hårtork. Två telefoner, platt-TV med kabel kanaler och betalfilmer, kaffekokare och strykmöjligheter. Möjlighet för trådlös Internetuppkoppling (mindre avgift). Luftkonditionering. Dubbelrum kan användas av 2 vuxna och 1 barn, barnet delar då alltid säng med de vuxna.

Boka hotell Radisson Plaza i Minneapolis hos flygstolen.se

Radisson Plaza Minneapolis ****
Förstaklasshotell med bra läge i Minneapolis. Restaurang och bar. Business centra med konferensmöjligheter. Hotellbutik samt skönhetssalong. Hälsoklubb med bubbelpool, bastu och gym. Bilparkering ca 16USD/dag. Samtliga rum med bad/dusch, wc och hårtork. Telefon, kabel-TV med betalfilmer, CD-spelare kaffekokare samt strykmöjligheter. Möjlighet för trådlös Internetuppkoppling. Luftkonditionering. Rökfria rum mot önskemål. Rum med 2 sängar med möjlighet att utnyttjas av upp till 4 personer. Samtliga delar de 2 befintliga sängarna.

Hotell i Minneapolis - boka hos flygstolen.se

Holiday Inn Metrodome ***
Mellanklasshotell med bra läge i Minneapolis. Restaurang och bar. Inomhuspool, bastu samt gym. Business center och hotellbutik. Möjlighet för bilparkering (avgift ca 15USD/dag). Samtliga rum med bad/dusch, wc och hårtork. Telefon, kabel-TV med betalfilmer och vattenkokare samt strykmöjligheter. Möjlighet för Internetuppkoppling. Rökfria rum mot önskemål. Luftkonditionering. Rum med 2 sängar med möjlighet att utnyttjas av upp till 4 personer. Samtliga delar då de 2 befintliga sängarna.

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Malev Hungarian Airlines

Vi fortsätter att testa olika flygbolag, den här helgen har vi varit...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *