Vinnare Flax till Italien

Flygstolen Flax till Italien - res två för halva priset

Tack för alla fina formuleringar och faktiskt lite nya lärdomar om Italien och kända italienare/italienskor. Grattis till Catherine Croona som vinner en resa till Italien – där två reser för halva priset med Lufthansa. Catherine får välja själv om hon vill resa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn och om färden går till Milano, Rom, Neapel, Venedig eller Florens. Inte så dumt att åka gondol, se kultur, sola, bada, se italienskt mode, äta och dricka gott och komma bort en stund. Alla Flax biljetter gäller i ett år så det finns alltid gott om tid att fundera på när man vill resa. Den vinnande kommentaren ser du här:

Kommentar i Flygstolen Flax - resetävling

Vi kommer snart tillbaka med fler Flax resor! Trevlig fredag med mys :)

Taggar i artikel
,
Skrivet av
Mer från Flygstolen

London och OS!!

Vi på Flygstolen.se har kollat priserna för er som brinner för sport! Som...
Läs mer

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *