Möt Emma

Hej alla Flygstolens bloggläsare!

Emma Ragnvid heter jag och kommer från Ängelholm i Skåne. Jag läser just nu en två-årig kvalificerad yrkesutbildning – Turism & Service i Båstad. Utbildningen varvar teori och praktik med näringslivet, vilket ger mig rätt kunskaper. Under utbildningen är vi ute en tredjedel och gör LIA- Lärande i arbete. Så i kursen Reseförsäljning har jag fått chansen att vara här på flygstolen i fyra veckor. Jag kommer bland annat skriva om olika restips här på bloggen.

Emma Ragnvid
Foto: Privat

På min fritid försöker jag ta mig tid till att umgås med mina vänner så mycket som möjligt. Jag är en väldigt aktiv person som måste ha något att göra hela tiden därför prioriteras träning väldigt högt. Jag vet inte riktigt hur min framtid kommer se ut när utbildningen är klar, men hoppas naturligtvis på ett jobb med trevliga arbetskamrater och förhoppningsvis en del resande.

I morgon kommer jag berätta om en outback safari i Australien jag var på för ungefär 1,5 år sedan. Spännande upplevelse! Kommentera gärna eller ställ frågor om min utbildning eller mina äventyr i Australien.

Med vänliga hälsningar
//Emma

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Stränderna i Miami

Miami är nära sammanbunden med havet och det är även detta hav...
Läs mer

1 Comment

  • Hoppas du får en bra LIA! Nu är det inte långt kvar och sista tiden kommer gå superfort :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *