Varje resa börjar med ett steg

Bild på en snötäckt stig

Det finns många fina ord uttalade om just resor, bilder som beskriver platser som får en att både minnas och drömma. Just idag känns det murrigt och kallt med en lång vinter framför oss. Men med snön kommer ljus och vila för naturen. Kanske har du en resa att företa dig i vinter, i hjärtat eller ut i världen. De här bilderna påminner mig om roliga resor jag gjort, svåra val man tagit, vänner man tagit farväl av och nya platser man förälskat sig i. Visst är det vinter nu, där sommaren känns långt borta, men samtidigt är det så mycket härligare med sommar när det varit vinter först.

“Världen är en bok – den som inte reser, läser bara första sidan”. ~ St Augustine.

Hoppas du har en fin vinterdag.

// Madeleine

Cherry_Blossoms_by_LindaLee

Pollywogg_Path_by_HFPhotos

Autumn_path_2_by_mjagiellicz

Green_path_by_karil

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Koh Phangan

Idag är det söndag och jag är sugen på att resa! Tanken...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *