Happy hour – Tips för att göra ditt bästa klipp

Det bara rasar in bra priser till hela världen, men jag är ganska kräsen. Bra priser då menar jag verkligen bra priser. Tänkte ta tillfället och skriva  om de bästa klippen du kan göra idag. Lufthansa kom igår med en kanonkampanj till  olika destinationer. Du måste boka och betala idag för att resa mellan 1 december till 31mars 2011 .Gäller för utresa från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm.

Kapstaden 5673:-   Sydafrika, landet som har allt och lite till. Ca 25 grader mellan Januari-Mars  för dig som söker sol och bad, golf, god mat och en fängslande histora. Rekommenderas varmt från en kräsen resenär.

Hotell kostar ca 700 sek/natt inkl frukost. Bästa sättet att ta sig runt är med en hyrbil, det kostar från 1172 sek/vecka. Läs mer om Kapstaden här

Dubai 3457:-  Staden bjuder på svensk sommar mellan 24-27 grader på dagen och lite svalare på kvällen mellan Januari till Mars.  För dig som söker sol och bad och äventyr. Vad sägs om att sova en natt i öknen eller fynda elektronik?  Hotell kostar från 500 sek/natt . Läs mer om Dubai här

Ändra städer som det är specialpris på är New York, Beijing, Caracas,Johannesburg, Los Angeles, Miami, San Jose och många fler….Så passa på det är först till kvarn!

Skrivet av
Mer från Linda

Fotbolls-EM 2012 Kiev

Det är en mörk Decemberkväll i Hamburg. På designhotellet 25Hrs populära restaurang...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *