Kan man ge bort ett äventyr?

Ja, hos oss kan man faktiskt det :) Du väljer själv hur stort äventyr, genom att ge bort ett presentkort på ett valfritt belopp. Givetvis gäller det på allt i vårt sortiment och kommer till dig via vanlig post eller mejl, det du föredrar. En härlig julklapp, både att få och att ge.

I morgon börjar vår julkalender här i bloggen. Vi kommer öppna en lucka varje dag med överraskningar. Det kan vara resor, rabatter eller fina produkter. Bokmärk den här sidan så du inte missar något, det är snabba bud som gäller!

Presentkort hos flygstolen -uppskattad julklapp!

Skrivet av
Mer från Flygstolen

USA-resenärer debiteras för sitt inresetillstånd

Foto lånat av www.wingsacrossamerica.us Det har sedan 12 januari 2009 varit obligatoriskt...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *