Res två för halva priset till Sevilla

Res två för halva priset till Sevilla hos flygstolen

Postat kl. 13
Välkommen till vår julkalender! Vi börjar med en Flax till vackra Sevilla i Spanien. Flygstolen Flax innebär att två reser för halva priset.

Välj att resa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Du får resa när du vill inom ett år, men din resa behöver bokas inom tre månader. Skriv gärna både ditt förnamn och efternamn när du kommenterar, det gör det lättare för oss när vi kollar att du gillar oss på Facebook och framförallt när vi ska få tag i dig om du är vår vinnare!

Så här går det till: Gilla oss på Facebook. Länken till vår sida hittar du här. Kommentera det här blogginlägget med max 10 ordVad gillar du med Spanien? Alla kommentarer skrivna inom 24 timmar från att det här inlägget har postats är med och tävlar. Superenkelt! Vinnaren får ett erbjudande om en flygresa för två för halva priset till Sevilla i Spanien med Brussels Airlines. Vinnaren meddelas i morgon torsdag.

Som alltid: Du måste vara 18 år fyllda för att vara med. Juryn består av Flygstolen och vårt beslut kan inte överklagas. Om vi inte får kontakt med vinnaren går erbjudandet vidare till annan tävlande enligt juryns val. Personal från Flygstolen och våra samarbetspartners får inte vara med och tävla. Lycka till!

Flax till Sevilla Spanien med Brussels Airlines

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Tester med biobränsle framgångsrika

Under sex månader har man testat biosyntetiskt bränsle hos Lufthansa. Igår släppte...
Läs mer

16 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *