Fototapet eller canvastavla – lucka 5

Flygstolens julkalender 2010

Idag kan du vinna ett presentkort till ett värde av 2500:- hos Photowall.se som innebär att du kan välja precis vad som helst i deras butik! Gör din egen canvastavla/fototapet eller välj något ur deras stora sortiment. För att vara med och tävla om dagens lucka – kommentera det här inlägget med max tio ordVad tycker du är snyggt att ha hemma på väggen? Tävlingen pågår i 24 timmar, vinnaren meddelas här i morgon. Juryn består av oss på flygstolen, vårt beslut kan inte överklagas.

Vinn din egen tapet eller canvastavla - värde 2500:-

Taggar i artikel
, ,
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Med helikopter över Manhattan

När du är i en storstad får du se mycket sightseeing med...
Läs mer

45 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *