Vinn två biljetter till Barcelona!

Vinn resa för två till Barcelona med Spanair

I dagens lucka döljer sig två biljetter till Barcelona med Spanair! Allt du behöver är att gilla oss på Facebook samt kommentera det här inlägget med dina åsikter om Flygstolen inom 24 timmar. Vad är bra, kunde bli bättre, vad saknar du eller har du några andra funderingar? Biljetterna gäller i ett år med avresa från Stockholm eller Köpenhamn. Juryn består av oss på flygstolen, vårt beslut kan inte överklagas. Vinnaren meddelas här i morgon. Lycka till!

Vinn biljetter till Barcelona för två!

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Grattis Niklas!

Grattis Niklas Lagström som vann gårdagens resa – en Flax till Sevilla för...
Läs mer

60 Comments

 • Hej,Flygstolen är helt klart en av de bästa, trevligaste rese sidor jag har sett under åren. Trevligt med lite nytänkande and diverse tävlingar mm. Foto tävlingen tex. Bor själv i Sydafrika och läser gärna on alla resmål runt om i världen. Har gillat er på Facebook länge. Nu håller jag tummarna att jag blir den lycklige vinnaren till Barcelona resorna,fantastiska priser.
  Varma hälsningar ifrån Durban, Sydafrika
  Lena Smyth

 • Jag tycker att sidan är bra. Det är lätt att hitta, utforska och utföra det jag vill. Det jag saknar…..som är väldigt roligt är blunder och andra missförstånd som kan hända på en resa. Skulle vara roligt att läsa om andras och dela med sig av sina egna ;)

 • Bra service med personlig touch. Gillar er julkampanj och hur ni marknadsför den via Blogg, FB och Twitter.
  Keep up the good work! ^kg

 • Att flygstolen bland bolag ligger i toppen, är ju för att de fattat galoppen!
  Vad är det en resenär så gärna vill ha? Jo det är trygghet, service och ett pris som är bra.

 • riktigt bra forum Flygstolen håller på med! Dom har verkligen fattat hur man ska föra sig inom sociala medier! helt rätt! keep up the good work!

 • en härlig sida man kan både drömma och längta, och har man då tid och råd har man ju fått det allra bästa tipsen

 • Med flygstolen jag har koll, vart jag flyger spelar ingen roll.
  Nu jag kanske till Barcelona tar mig en tur. håll tummarna för nu är det kanske min tur

 • Jag gillar Flygstolen för att jag proaktivt får tips, inspiration o upplevelser. Till skillnad från många konkrrrenter som bara skriker ut erbjudanden. Flygstolen har förstått att resan börjar långt före bokningen

 • Inspiration, tips, glad service och härliga bilder! En nytänkande sajt som hänger med i dagens sociala medier. I like it a lot!

 • Tycker flygstolen är väldigt bra på att inspirera och aktivera sina medlemmar, genom tävlingar, blogg, facebook och chatt. Detta gör att man kan besöka flygstolen.se när som helst, inte bara när man är på väg att boka en resa. Det går sedan att boka allt som behövs på sajten; hotell, resa och bil. Hemsidan är snygg och enkel, lätt att hitta det man söker.

 • God Morgon Flygstolen, det jar har att säga om er är bara positivt, likaså om hemsidan, I skrivandets stund kan jag inte se några fel precis.
  Något jag gillar hos er är att ni är så goa på facebook, berättar om vädret i Skåne och så, skriver man en kommentar får man alltid svar på denna. Själv bor jag i Gävletrkten och har ingen Flygstolen att besöka, självklart om jag kommer till Skåne kommer jag att besäka er. Ha en bra dag.
  Vill också berätta att jag bjuder gärna min gubbe med till Barcelona, nästa år har vi varit gifta i 30 år så den resan skulle verkligen passa.

 • Jag har vart i kontakt med Flygresor, och min omdömen är allt annat än bra. Dom är fantastiska!!

  Snabb respons på mejl frågor, trevligt bemötande via chatten, bra priser, allt funkar kanon när man bokar resor via flygstolen.
  Känner inte till något företag som kör så många tävlingar som ni!!

  Mvh
  En Super nöjd kund!

 • Det bästa med flygstolen är att man kan drömma sig bort i vintermörkret. Blir sedan en resa till “Barcelona” sann, då känns kylan och mörkret lättare.

 • Ni är fantastiskt duktiga på att synas och uppdatera er kontinuerligt, men framförallt har ni inspirerande uppslag som gör att man blir sugen på att resa hela tiden, överallt!

 • Gillar er på facebook och det är fantastiskt bra med tips, uppdateringar och inspiration till en värld fylld av resor!

 • Flygstolen syns, hörs och finns som en social vän! Ständigt närvarande och lättnådd för gamla som unga! Jag er lovsjunga! Jag vill bara ha mera, mera och tror att vi framöver kommer vara flera, flera!

 • Flygstolen.se är en mycket bra sida, det går relativt snabbt att söka resor och sidan är enkel att navigera. Jag skulle gärna se fler annorlunda resmål och paketresor, gärna kulturfokuserade. Dessutom tror jag det hade varit uppskattat att erbjuda möjligheten att klimatkompensera sina flygbiljetter på ett enkelt sätt, att kunna lägga till tex. plantering av träd eller liknande, till sin resa.

 • * Vad är bra – er interaktivitet med era kunder är unik! Ni har en strålande närvaro med kundtjänst, livechat, blogg, Facebook och Twitter där ni ger snabb, korrekt feedback och svar på frågor man inte ens visste man hade! :)

  * Kan bli bättre – Nja, har svårt att vara missnöjd med något. Det skulle isåfall vara det jag nämner nedan under “Vad saknar du”…

  * Vad saknar du/Andra funderingar – Det är lätt att bli hemmablind. Jag skulle älska möjligheten att kunna boka en svensk spa-weekend eller få tips/kunna boka svenska turistmål via er, både med & utan flygbiljett.

  En lite bortglömd grupp hos er är barnfamiljen. Jag gillar inte organiserad charter, men vill gärna kunna boka en resa för hela familjen och få en familjerabatt, eller tips om barnvänliga aktiviteter på resmålen.

  Och varför inte fler “tema-tips”, t ex en helg med tjej-/killgänget, en kulturresa till Paris/London/Berlin etc, whiskyprovarresa till Skottland/Irland, tulpanresa till Holland, chokladresa till Belgien, skidresa till alperna mm, mm.

 • Jag uppskattar att flygstolen känns som mer än en vanlig resebyrå, bloggen gör det hela så mycket mer verkligt, det handlar inte om att bara kränga resor och hotell via andras uppladdade bilder. Pålitligt! Gärna mer weekendresemålsinlägg!

 • Att hitta flygbiljetter är ett djungelarbete av stora mått.
  Er sökmontor för flygbiljetter är bra, men man borde kunna få ha möjlighet att söka vilka flygplatser man skulle vilja ha som mellanlandning när man bokar en resa. Kriterierna skulle vara, avgångsflygplats, mellanlandningsflygplats samt slut flygplats. Ibland är det faktiskt flygplatser man skulle vilja undvika. Bara en tanke från en flitig resenär med mellanlandningar.

 • Jag gillar att det känns så personligt inte som något stort företag som skiter i sina kunder och bara vill tjäna pengar. Ni verkar trivas och ha riktigt roligt på jobbet.Dock skulle det vara roligt med fler temaresor. Håller tummarna för vinst.En mindre bra sa med er är att jag aldrig vinner era tävlingar.

 • Bra interaktion med era kunder genom såväl facebook, twitter och blogg. Dynamsiska och interaktiva hemsidor tycks helt klart vara framtiden i resebranschen. Genom de sociala medier som ni använder er av gör ni ert företag levande och nästan gripbart även om det är helt nätbaserat! NI är garanterat framtidens resebyåra!

 • Flygstolen arbetar långsiktigt och smart med mig som kund, och jag gissar att ni får en stark relation och ett inarbetat varumärke mot de som involveras.

 • Mycket trevlig hemsida,ständiga roliga uppdateringar som gör att man på Flygstolen ligger i framkant och når både unga och gamla på ett bra sätt och ger grym inspiration som får en att orka med den ibland trista vardagen när man ständigt har en resa att se fram emot. Skulle vilja se lite mer skräddarsydda resor i form av temapaket och kanske också få lite mer info om olika länder och orter och vad man absolut inte bör missa och gärna fler unika upplevelser från er som varit på olika ställen och har något härligt tips att dela med sig av. Eiffeltornet i Paris är ett måste men man vill gärna få tips om det där charmiga fiket med de fantastiska chokladkakorna och det goda kaffet som bara är ett måste att besöka för att uppleva nåt unikt:)Eller den där nattklubben i New York som gör upplevelsen till pricken över i.

 • Flygstolen är helt klart den sida jag använder när jag bokar biljetter! Ni har, förutom en väldigt bra sida rik på information och med MÅNGA valmöjligheter för att skräddarsy sin rutt, även koll på hur man använder sociala medier. Tävlingar, spotlight på olika platser, att resenärer själva kan dela med sig av sina tips ger en helhet som känns väldigt genomtänkt, engagerande och spännande :)

  När det kommer till själva bokandet och resandet är det väldigt bekvämt att man inte behöver betala på en gång, utan först får en bokningsbekräftelse – detta är oerhört användbart när man snabbt måste boka biljetter till andra. Det enda jag skulle kunna komma på är att ni om möjligt skulle kunna lägga till är valet mellan ungdom/student/pensionär som vissa flygbolag har – så att man kan få alternativ med t.ex. både ungdomspris och vuxenpris om flygbolaget har det utbudet! :)

  Sen har jag även varit i kontakt med kundservice för att beställa rullstol och det har alltid fungerat, något som inte är självklart när man vänder sig till flygbolagen själva. Så jättebra jobbat!

  Till sist, Önskeresan är ett underbart initiativ – när kommer nästa? :P

 • Jag tycker ni på flygstolen är ett bra företag! Ni tipsar om roliga och spännande resmål som gör mig riktigt ressugen! Tillochmed min plånbok tycker ni är bra eftersom den inte blir lika tom.. :)!

 • Otroligt vänlig personal, det händer alltid något på er facebook sida. Många reseföretag har mycket att göra för att komma upp till er standard och ert servicetänkande!

 • Jag tycker sidan tappar rätt mycket integration mellan er väldigt uppdaterade och personliga blogg och er framsida på flygstolen.se. Jag hade nog gärna dessutom sett en mycket bättre och uppdaterad bildnavigeringsfunktion när man kollar på bilderna under hotellen. Fotografierna är fina men de är på tok för små för att bilda sig en seriös uppfattning. Dessutom kommer scrollbars fram för mig på dessa. Sen borde ni se över er textformatering på beskrivningarna under alla hotell – Comte de Nice i Nice, exempelvis. All text är ihopgrötad och det är ju knappast vänligt för ögonen när man ska bilda sig en konkret och kortfattad uppfattning om hotellet :)

  I övrigt tycker jag att ni har en fantastisk rulijans på tävlingar och events. Ni kommer med bra förslag, tips, idéer och håller era (potentiella) kunder á jour om resor runtom i världen!

 • Ni hänger med i de sociala medierna – kundvänliga och lite “som en bästa vän” som tipsar om bra kampanjer och spännande resmål! Snabbt och enkelt! Och roliga tävlingar!

 • Jag bokar alltid mina flygbiljetter via flygstolen.
  Det är enkelt att använda alla funktioner och
  man kan lita på att det är dom bästa priserna.
  Än så länge kan jag inte säga att jag saknar något
  på flygstolen, dock vet jag att min pojkvän saknar sin
  kära syster som bor just i Barcelona! Så två biljetter dit skulle
  helt klart vara den bästa julklappen!

 • Tycker att Flygstolen är kanonbra, och att ni tycka ha hittat rätt då ni har erbjudanden för båda små och stora och passar in för både gammal och ung iom ni finns på hemsidan, facebook, twittrar och även bloggar så på ni är på helt rätt väg och hittat den rätta melodin tralalahhhh……

 • Flygstolen är bra för ni har en bra sida, och jag älskar att följa er blogg, ni hittar alltid på såna spännande tävlingar och skriver om resmål som gör att man vill åka dit på direkten. Alla som gillar att resa hittar nog något för deras smak att läsa om här. Sen är det bara att boka! om man ändå kunde resa till alla platser.
  Vad jag skulle vilja se lite mer av kanske är specifika inriktningar på resmål, det är bra som det är nu. Men skulle vara ännu bättre om ni tex la till vad man kan göra i tex Barcelona om man är ett par, om man är singel och vill gå ut, gillar att röra på sig, gillar mat, är en barnfamilj. Lite mer olika såna förslag och inte bara en inriktning. Men jag klagar egentligen inte, skulle bara ge ännu lite mer intressant läsning för någon som ska åka till platsen! Och Läsare kan kommentera med exempel och tips också.

 • Älskar Flygstolen! Smidig bokningssystem som gör min ressökning effektiv. Lätt att hitta, bar betalningsmöjligheter och alltid trevlig personal! Facebook updates på min wall ger inspiration till nya resor och dessutom får jag reda på vad andra tyckt och kan undvika samma misstag och uppleva samma guldkorn!

 • Flygstolen är en nykomling i mitt liv som jag nu utforskar. Men bara det att det finns en julkalender och att jag får information på facebook om erbjudande tävling m.m. är ju galant :). Jag hoppas få utforska flygstolen mer, kanske genom en resa….

 • Än så länge har ni aldrig gjort mig missnöjd. Är ny hos er, och har bara bokat några flighter, men supersmidgt, snyggt och enkelt. Gillar weekand-kampanjer, så skulle önska mer av det. Och mer twitter + facebook. Ni har börjat starkt, så keep up the good work! Fortsätta vara personliga.

 • Jeg synes at Flygstolens anvendelse af sociale medier ie facebook osv. er meget interessant og engagerende for kunder og mulige kunder.

 • Flygstolen har något för alla. Väldigt bra med en sajt som är så pass social blir mycket mer personligt då.Väldigt roligt med tävlingar även om man aldrig vinner kan man ändå resa till Barcelona i tankarna och drömma sig från detta vädret.

 • Flygstolen har underbara bilder som man bara kan drömma sig bort i, mycket social sajt med mycket seriöst engagemang, där man kan läsa artiklar och få vetskap om mycket. Helt enkelt den bästa.

 • Ni är bääääst !!!
  Det är ett rent nöje att följa er sida här på facebook .
  Jag ger er guld i kanten.

  Sanna ;)

 • Tänk att ha en sån enorm tur,flyga till Barcelona med Spanair.
  Jag åker iväg och relaxar långt bort från jobb,mobiler och faxar
  Flygstolen har ödmjuk och trevlig personal så jag känner mig välkommen som kund.Misstag och missöden kan ske överallt och av vem som helst…vi är alla människor. Men blir man bra bemött så ordnar sig allt!

 • Tävlingar, erbjudanden och resor till en billig slant,
  passar en reslysten och tävlingssugen tant.

 • Hittade hit av en slump men har redan hunnit titta runt och bli sugen på att resa.. Hit återkommer jag.

 • Det mesta som skrivs på facebook är ju mest trams, inklusive det jag skriver, hahaha, men allt ni skriver är ju fantastiskt kul att läsa. Jag älskar att resa så jag suger åt mig alla tips och idéer ni lägger ut. Från mig får ni bara tummen upp upphöjt till 1000.
  :o)

 • Flygstolen är bara bra. Ni är mycket serviceminded och trevliga. Man får snabbt svar när man mailar er och söker man en resa på flygstolen.se så är det smidigt och enkelt. Sen är er hemsida snygg också. Det enda jag saknar är att man inte kan söka en rundresa på er hemsida, men å andra sidan så får man bra hjälp när man kontaktar er via mail eller telefon. Är på väg till USA där min syster bor och vill gärna passa på att besöka fler platser med familjen. Har fått bra priser av er och nu ska vi bara bestämma oss. Men innan dess så skulle det sitta fint med en Barcelona tripp på tu man hand till våren :)

 • Det er fantastisk med de mange muligheder der findes på siden. Jeg har bl.a længe ledt efter en hjemmeside hvor det var muligt at rejse til en by men hjem fra en anden, det kan man hos jer.

 • Med bra priser och god service tar Flygstolen,
  mej på en resa till fjällen eller till solen.
  Valen är oändligt många,
  listorna på drömresemål kan göras långa.
  Med några enkla klick,
  får man en bra överblick,
  och ser vad som för tillfället passar bäst
  Flygstolen gör resandet till en fest.

 • Oj vilken fantastisk tävling! Barcelona står överst på listan över mina drömresemål!
  Det jag gillar med flygstolen.se är att det är en mycket användarvänlig hemsida som är enkel att överblicka. Sen gillar jag listorna med billiga flygbiljetter, hotell o hyrbilar på Hemsidan. Billiga klipp och kampanjer uppskattas alltid ;)
  Ni är verkligen i topp gällande sociala medier, med live chatt, blogg, twitter etc!
  Det jag har att “klaga på” är att det är synd att det bara finns kampanjresor ifrån Stockholm, Göteborg & Malmö.
  Sedan är det alltid kul att läsa mer fakta om olika resmål och lite tips på must-do´s.
  Jag uppskattar alltid om det finns recensioner ifrån tidigare resenärer på hotell! Gör det enklare att bestämma vart man vill bo :)
  Jag gillar på facebook :)

 • Jag skulle boka hotellövernattningar igår inför Berlin och på en del hotell står det två priser men inte specificerat vad priserna gäller. Detta ser jag gärna att ni ändrar, även om logiken talar för att det högra priset inkluderar frukost. Annars stort tack för en bra sida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *