Solsidan – dvd box

Julkalender - vinn Solsidan dvd box

Fjärde advent – tänk bara några dagar kvar till julafton! I dagens lucka döljer sig två boxar med hela säsong 1 av Solsidan – humorprogrammet som vunnit priser och blivit ett av de populäraste under 2010. TV4 har annonserat att de kommer tillbaka under 2011, det ser vi fram emot! För att vara med och tävla om en box behöver du bara kommentera det här inlägget inom 24 timmar med max 25 ord “Vad får dig att skratta?” Vinnaren meddelas här i morgon. Trevlig söndag!

Solsidan - vinn dvd hos flygstolen

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Trädhus med utsikt över Karibiska havet

Inne i djungeln som kallas Manzanillo ligger Gandoca Wildlife Refuge i Costa Rica. På toppen...
Läs mer

36 Comments

 • När jag leker kurragömma med min Chihuahua, så skrattar jag alltid.
  Hon springer runt runt när hon letar efter mej, och blir så glad när hon hittar mej! Det är verkligen roligt att leka med henne!

 • Jag skrattar ofta gott med mina kollegor om allt roligt våra förskolebarn säjer.Min ena kollega fick heta “Haggan” en lång tid tills det barnet lärde sig säja Maggan.En annan var “fjöken Hot”istället för fröken Charlotte
  Det är ett härligt arbete vi har med många goa skratt.

 • Jag kan skratta så jag nästan kiknar åt vissa komedier på tv, eller när barnen skämtar med mig. Jag är en glad prick helt enkelt.

 • Solsidan får mig definitivt att skratta! Annars skrattar jag mest när jag är med min familj!

 • Jag skrattar när solen kommer på våren, när man kan slänga av sig jackan och går ut i vårvärmen! Då är jag så lycklig!

 • Solsidan! Sarkastiska skämt, fotkittel, LoL-cats, Cugar town, Seinfeld-repriser, David Hellenius, Elvis-serier, Nilecity på svtplay, Kristoffer Appelquists blogg, dumma Youtube-klipp och en massa annat!

 • Jag skrattar åt filmer o dyl där man känner igen sig själv och andra i ens närhet.

 • Ungarnas berättelser från skolan o träningen! Underfundiga kommentarer och missförstånd utan någon ond baktanke. När datorn el mobilen ger helknäppa ordförslag (här ordförande) än det man vill ha – och råkar skicka iväg utan att korrläsa innan(ex här vill den skriva ordlösa ist för korrläsa!!!)

 • Smått underfundig humor är bäst tycker jag och där man kan känna igen olika karaktärer…

 • Allt med Killinggänget eller Monty Python får mig att skratta! Speciellt dråpliga situationer där man känner igen sig själv!

 • Jag skrattar åt igenkännande humor. Då jag förmodligen är den enda i Sverige som ännu inte sett Solsidan skulle jag skratta lyckligt framför min TV.

 • När man är väldigt sjuk försvinner skrattet, nu har jag efter fem år fått det tillbaka.
  Nu kan jag skratta åt allt och ingenting!Tack gode gud!

 • Jag skrattar främst åt folk med härlig självdistans. Ironisk brittisk humor och igenkänningskomik a´la Solsidan. Människan är i sig rätt komisk betraktad utifrån helt enkelt!

 • Jag skrattar med mina vänner åt roliga komedier och har skrattat gott åt de få avsnitt jag hittills har sett av Solsidan.

 • Jag skrattar när någon kittlas, när småbarn jollrar, när någon får en glad överraskning, när jag tänker på något roligt och när solen spricker fram!

 • Mina barnbarn på 3 och 5 när de spelar låtsasgitarr samt piano och sjunger Mamma Mia. Då skrattar jag gott. De är fantastiska.

 • igenkännings komiken får mej att skratta,eftersom jag är lite äldre,så har jag fått många goa skratt av den nu aktuella pensionärsjävlar.

 • Skratta = döviktigt – hjälper kroppen att slappna av, det frigörs serotonin som får en att må bra helt enkelt och sen blir alla så mycket vackrare!

 • Att bjuda på ett leende kostar inget och både du och omgivningen blir gladare! Starta en positiv spiral genom att lysa upp dagen för alla!

 • Alla dessa underbara kommentarer som min fina 2 åriga son slänger ur sig vardag, vardagslyx!

 • Min lokala tunnelbanförare, har drar massa dåliga vitsar varjemorgon att hela vagnen brister ut i skratt.

 • Pinsamheter får mig att skratta gott, det är en skön känsla av ont i magen och frigörande glädje.

 • Skrattar åt mina egna ordvitsar. Gärna såna som kräver kunskap om otippade saker, typ nån cell-grej i kroppen.

 • Världens bästa arbetskollegor som gör jobbet så himla mycket roligare! Alla deras påhitt och roliga kommentarer gör att jag kiknar av skratt!

 • Jag har en mycket god väl sedan många år tillbaka. Vi har så många roliga minnen tillsammans, så när vi träffas räcker det ibland med en blick, ett ord, för att vi ska brista ut i totalt gapskratt. Min man, som inte var med på “den gamla goda tiden” bara skakar på huvudet, ler och går därifrån. Han får liksom aldrig grepp om det roliga, för vi bara skrattar!!

 • Mia Skäringer fick mig att skratta redan när hon gick i årskurs 6 – hon gjorde en rolig tant redan då! Sedan dess har jag följt henne genom åren och tycker att hon står för en varm och härlig värmlandshumor som man alltid blir glatt överraskad av!

 • Jag skrattar hejdlöst åt det rödlätta och blekfeta kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i humorserien Starke Man! Inte minst när han utnyttja kommunens resurspool för att döda mördarsniglar på villatomten eller ställer ut sig själv som överdimensionerad pappstaty vid infarten till Svinarp, Sveriges tråkigaste kommun!

  Mvh Emma

 • Hoppsan, bommade det där med 25 ord…Här kommer ett nytt och bantat försök:

  Gapskrattar åt kommunalrådet i Starke Man när han utnyttjar kommunens resurspool för att döda mördarsniglar och ställer ut sig själv som överdimensionerad pappstaty vid Svinarpsinfarten!

  Mvh Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *