Snart julafton – vi kör en till Flaxresa!

Idag erbjuder vi tillsammans med våra vänner på Lufthansa årets sista Flax-resa som går till Alperna. Två reser för halva priset :) Vill du inte till mer snö och vintersport går det lika bra att utnyttja din vinst i vår, sommar eller höst och njuta av fotboll, shopping, nattliv och nöjen när det passar dig.

Du väljer själv avreseort, Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Biljetterna gäller i ett år och du kan även här välja mellan destinationerna Milano, Turin, München, Genève eller Zürich. Mer om varje ort hittar du här:

Milano – fotboll och shopping, Milano – nära till vintersport
Turin – vintersport och bilar
München – härliga München
Genève – ett hjärta i Schweiz
Zürich – Finanser och nöjen i Zürich

För att vara med och tävla, gilla flygstolen på facebook här och skriv en kommentar nedan med max 25 ord inom 24 timmar på temat ”Italien” Juryn består av flygstolen och vårt beslut kan inte överklagas. Vinnaren meddelas här måndagen 27 dec. Lycka till och God Jul!

Vinn resa till Alperna - Flax res två betala för en

Sommar i Europa - res 2 med flygstolen för halva priset

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Flygstolen Flax!

Först att kommentera här i bloggen vinner!
Läs mer

16 Comments

 • Efter jul vill dottern åka till kusinerna för att lära sig åka skidor!
  Biljetter till Geneve vore guld. Då kan vi köpa liftkort istället. Hjälp!

 • Jag har alltid drömt om Milano! En vacker stad med massor av upplevelser, underbar shopping, arkitektur i världsklass, ljuvlig mat och vin som kan få vem som helst att börja gråta av glädje. Det skulle vara helt fantastiskt att få uppleva detta tillsammans med den person som betyder allra mest för mig… min älskade sambo!
  God Jul önskar jag er!

 • Efter ett besök på Sicilien 1999 önskade vi att vi skulle få se mer av Italien – fastlandet! Drömmen finns kvar än idag. Hoppas!

 • Italien,en dag ska jag resa dit och ta god tid på mig.Landet som lockar de flesta,underbara stränder, vin och gourmet mat, kultur, underbar shopping och sevärdigheter.Boendeformerna är många, allt ifrån 5 stjärniga hotell, små Bed and Breakfast, hyra “egen villa”, bo bo på bondgårdar och vingårdar. Eller varför inte göra som min dotter Caroline,under våren reser hon dit för att lära sig mer av detta underbara romantiska språk.
  Hälsningar ifrån ett +30 gradigt Sydafrika.
  Lena Smyth

 • En resa vore drömmen, att känna publikströmmen. På väg till arenan i Milano, det blir svårt att ta det piano. Mmmm doften av oregano!

 • Resan vill jag gärna vinna,
  Att åka till Italien får hela kroppen att spinna…..
  Länge varit ett drömresemål,
  Kanske får vi se Zlatan göra mål!

  GOD JUL!

 • “Jobbet tynger min älskade fru, hon är värd avkoppling just nu, om vi Italienresan vann, kanske hennes bekymmersrynka försvann”

 • Flygstolen, jag vill ha en italienare! Uppfödd på pizza och pasta. Flygstolen jag vill ha en italienare! Alla andra kan ni kasta. :-D

 • Tänk att få lyfta,
  och landa i Italiens näst största stad.
  Lystra till opera på La Scala,
  avsluta kvällen med champagne och bubbelbad.

 • jag har drabbats av den kroniska och livslånga sjukdomen, Italienfebern. Trots resor jorden runt vill jag nu inte längre resa någon annanstans efter mina korta semestrar i I. Tillståndet är allvarligt och för att lindra något har jag börjat läsa italienska så Flygstolen kanske ger mig ett botemedel, flygbiljetter till MIlano, där jag ännu inte varit. Jag åker på egen risk, sjukdomen kan nämligen förvärras !

 • Milano en vacker stad med underbar shopping, arkitektur i världsklass, ljuvlig mat och vin som kan få vem som helst att gråta av glädje.

  (kortade av mitt förra bidrag som var mer än 25 ord)

 • Enligt min Pizzabagare äger hans bror en pizzeria i centrala Milano.
  Enligt honom kommer hans bror bjuda mig på en gratis middag ifall jag nämner hans namn och överlämnar en sverigetröja. Vad gör man inte för att sprida lite gul blå glädje.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *