Mallorca – nattlivet i Magaluf

Karta över Mallorca - den älskade spanska ön i Medelhavet

Ett vilt nattliv och världskända klubbar lockar tusentals partysugna till Magaluf på Mallorca varje år. Magaluf är en av de stora festorterna i Europa dit klubbare reser från hela världen för att uppleva ett nöjesliv som pågår så gott som dygnet runt.

Bcm Planet Dance

Ett nöjesliv som pågår nästan dygnet runt.
Ett nöjesliv som pågår nästan dygnet runt.

Förutom giganten BCM Planet Dance ligger här klubbar och barer som erbjuder house, techno och dance från Europas bästa dj’s, såsom Bananas, Boomerang, Tokio Joes och Carwash. Precis som i Sverige måste du vara 18 år för att komma in.

Skumparty!
Skumparty!

På den stora kända klubben BCM Planet Dance betalar man inträde och sedan ingår dryck under hela kvällen. På de två våningarna spelas snabb techno och lite äldre musik som alla gillar. Här kan du se kända dj’s, artister och klubbmärken. Lasershowen är en av Europas största med över fyra miljoner watt ljus.

Gott om sol och bad på den fina stranden i Magaluf.
Gott om sol och bad på den fina stranden i Magaluf.

Grabbarna Grus är en skandinavisk bar med skön musik och hög stämning. Här är utbudet av shots enormt, många går hit för att förfesta men vissa stannar hela kvällen då man har öppet till 04 alla dagar i veckan. Om man vill dansa kan man bege sig ner till stranden där deras nya beach club ligger. Här pumpas det ut partymusik till 06 på morgonen, men du kan även besöka klubben på dagen där det finns en fin terass rakt ut mot havet där det erbjuds både drinkar, lånedatorer och wifi.

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Weekend i Bangkok

Så nu har vi kommit till den sista delen av vår resa...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *