Utomhusskulptur

Tom Fruin sculpture in Copenhagen

I höstas ställde den amerikanske konstnären Tom Fruin ut en skulptur utanför Köpenhamns Kungliga bibliotek. Installationen kallad “Kolonihavehus” fanns på plats mellan okt-nov då dessa fina bilder togs. Det lilla trädgårdshuset består av hundratals färgade plexiglasbitar, återfunna och återvunna från flera källor såsom en nerlagd plexiglas leverantör, en inramningsbutik, Danska statens konstskola och de stora containers som står utanför Danska Arkitekturcentret.

Skulpturen för mina tankar både till Mondrian, kyrkglas och Charles Rennie Makintosh. Har du sett något fint eller annorlunda, där du bor eller ute på resande fot? Tipsa gärna oss! Önskar dig en fin söndag.

Tom Fruin sculpture in Copenhagen

Tom Fruin sculpture in Copenhagen

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Kairo – Egyptiska museet

Ända sedan jag var liten har jag varit fascinerad av Egypten och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *