Bo 5-stjärnigt i Phuket

Vi på flygstolen har massor av hotell i världen, allt från billiga lägenhetshotell och privatägda pärlor  till stora komplex med allt för familjen och lyxhotell för dig som vill unna dig något extra. Vi tänkte framöver lyfta fram olika exempel på boende på populära destinationer. Idag ett fantastiskt fint 5-stjärnigt hotell i Thailand.

Radisson Plaza Resort Phuket

Radisson Plaza Resort har ett läge som ger gästerna möjlighet att besöka traktens berömda sevärdheter som Phuket FantaSea, Phi Phi Islands, Old Phuket Town, Phuket Country Club, Wat Prathong och kalkstensformationerna vid Phang Nga Bay. Vid hotellet finns bl a reception, roomservice, bar, restauranger, business centre, lokaler för konferenser, trådlöst internet i allmänna utrymmen, pooler, barnpool, gym, vattensporter utan motor, Spa, massage och barnklubb. I rummens utrustning ingår luftkonditionering, TV, telefon, internetuppkoppling, säkerhetsfack, minibar, kaffe/tebryggare samt hårtork. Dubbelrum kan nyttjas av 2 vuxna och 1 barn, alla använder då de befintliga sängarna (ingen extrasäng kan fås). Dubbelrum med 1 extrasäng kan nyttjas av 2 vuxna och 2 barn (eller 3 vuxna).

Pris från 1041:- per natt i dubbelrum de luxe

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Copenhagen Jazz Festival

I sommar är det återigen dags för omtyckta Copenhagen Jazz Festival som...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *