Bo vid Triumfbågen i Paris

Vi fortsätter tipsa om hotell i världen. Ofta skriver vi om prisvärda hotell eller undangömda pärlor. Vi har fått en del önskemål att även skriva om lite finare hotell i de högra prisklasserna, så då gör vi det. Idag ett vackert 4-stjärnigt hotell precis vid Triumfbågen i Paris.

Splendid Etoile Hotel Paris 4 stars

Splendid Etoile Hotel är ett elegant 4-stjärnigt hotell som ligger mitt emot Arc de Triomphe och nära affärsområdet La Défense. Hotellet har reception, restaurang, mötesrum och tvättservice. Alla rum är inredda i Louis XV-stil och är utrustade med luftkonditionering, minibar, safe, Wi-Fi (extra avgift), telefon, satellit-TV och hårtork. Rummen har antingen utsikt mot gården eller gatan.

Pris för dubbelrum från 2461:-

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Perez Hilton vs Flygstolen

Så kul att superbloggaren Perez Hilton gillar vår profil. Så pass mycket...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *