Bo vid Triumfbågen i Paris

Vi fortsätter tipsa om hotell i världen. Ofta skriver vi om prisvärda hotell eller undangömda pärlor. Vi har fått en del önskemål att även skriva om lite finare hotell i de högra prisklasserna, så då gör vi det. Idag ett vackert 4-stjärnigt hotell precis vid Triumfbågen i Paris.

Splendid Etoile Hotel Paris 4 stars

Splendid Etoile Hotel är ett elegant 4-stjärnigt hotell som ligger mitt emot Arc de Triomphe och nära affärsområdet La Défense. Hotellet har reception, restaurang, mötesrum och tvättservice. Alla rum är inredda i Louis XV-stil och är utrustade med luftkonditionering, minibar, safe, Wi-Fi (extra avgift), telefon, satellit-TV och hårtork. Rummen har antingen utsikt mot gården eller gatan.

Pris för dubbelrum från 2461:-

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Florida – Fort Lauderdale och Key West

Floridas smeknamn The Sunshine State – solskensstaten, är ett passande namn då...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *