Munchkins

Starbucks i New York har bl.a. gratis trådlöst internet på menyn.
Starbucks i New York har bl.a. gratis trådlöst internet på menyn.

Jag är ingen kaffedrickare men nog har jag hört från medresenärer att kaffet i USA inte är i närheten av vårt kaffe i Sverige. Den stora kaffekedjan Starbucks ligger nästan på varje hörn med sina 11 000 kaféer bara i USA. Förutom kaffe erbjuder man frukost, sallader, panini, yougurt och glass. Tips! Om du är på resande fot och behöver lite kontakt med omvärlden via internet så bjuder man på gratis Wi-Fi.

Smarriga donuts!
Glaserade, syltade, strösslade eller syltfyllda smarriga donuts!

Om du som jag gillar godsaker kommer du att älska Dunkin Donuts, även de en kaffekedja med kafféer över hela USA som erbjuder kaffe och framförallt donuts sedan 1950. Här köper man ofta donuts i en pizzalik kartong där man blandar en massa olika sorter. Om du inte riktigt vet vilken du tycker bäst om, föreslår jag att du köper en bägare eller liten kartong med Munchkins. Det är små bollar av deg, egentligen hålen från donutsen som du får i blandade smaker. Jag som älskar donuts tycker att det är svårt att välja en favorit!

Munchkins - man kan få dem i en plastbägare och bära med sig som snack.
Munchkins - man kan även få dem i en plastbägare och bära med sig som en snack.
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Sydafrika – Kapstaden

Välkommen till Sydafrika och Kapstaden, största staden i Sydafrika och den näst...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *