Lyx på Mallorca

Omtyckta Mallorca har många hotell, både stora komplex med fokus på bad och familj, till lägenhetshotell, små pärlor och 5-stjärniga lyxhotell. Flygstolen har ett tiotal 5-stjärniga hotell på Mallorca. Idag presenterar vi ett härligt alternativ som ligger i ett gammalt slott från 1200-talet nära Palma stad.

Castillo Hotel Son Vida Mallorca 5 star

Castillo Hotel Son Vida
Det här hotellet kombinerar den historiska atmosfären i ett 1200-talsslott med moderna faciliteter och ett bra läge med härlig utsikt över höjderna nära Palma stad. Hotellet har uppvärmd inomhuspool och utomhuspooler, bubbelpool inomhus, Spaservice, bastu och solarium, fitnesscenter, fri internetuppkoppling i allmänna utrymmen, center för affärsresenärer, program för barn, olika sporter, tennisbanor, Golf Pro Shop, soldäck samt boutiquer och affärer. Dessutom har hotellet en 18-håls championship-golfbana (Son Vida). Det finns även två andra närliggande golfbanor. Rummen har balkong, luftkonditionering, fri trådlös internetuppkoppling, TV, DVD och CD-spelare, telefon, safe, badrock och tofflor, kaffebryggare, minibar, hårtork och badrum.

Pris: fr. 2100:- per natt och dubbelrum

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Rosa bandet 2011 – en omfamning

Ibland får man väl vara lite extra stolt och kanske lite nördig...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *