Alla hjärtans dag tips

Alla hjärtans dag

Måndagen den 14 februari är det Alla Hjärtans Dag igen, för vissa bara en dag där handeln vill få oss att köpa rosor och choklad och för andra en dag att visa lite extra vad de runt omkring oss betyder.

Det behöver inte kosta en förmögenhet att visa omtanke och kärlek. Visst skulle jag bli jätteglad över en resa eller något annat fint, men ett par handskrivna rader från sonen med små spretiga hjärtan värmer lika gott.

– Om det fortfarande är snö där du bor är ett tips att köpa karamellfärg som du blandar med vanligt vatten. Skriv ett fint budskap i snön, eller gör en snölyckta/hjärtan av den rosafärgade snön. Kul och annorlunda.

– Spela in en CD eller skapa en spellista åt din vän med hennes/hans favoritmusik.

– Gör ett litet kollage med bilder från er tid tillsammans.

– Bjud på frukost på sängen.

– Gör ditt eget presentkort för massage, middag eller ta hand om disken, hitta på något som passar just er!

– Ta ett eget Jag älskar dig kort med kamera eller mobil.

Eftersom Alla Hjärtans Dag infaller på en måndag, vem skulle inte bli glad över att komma hem till färdig middag med tända ljus, eller få sms till jobbet med inbjudan till en mysig restaurang. Till er killar som funderar på vad ni ska köpa, glöm inte kortet! Vi tjejer gillar att få ett kort där ni skrivit några fina ord som vi kan spara och läsa om igen. Det är minst lika viktigt som gåvan! Hoppas de här fina bilderna inspirerat dig till kärleksfulla dåd. // Madeleine

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Niagarafallen

“Niagara was once stamped upon my heart an Image of Beauty” Charles...
Läs mer

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *