Vinner resa för två till New York

Tack för alla kommentarer i vår New York tävling! Förra året lottade vi ut drygt 40 resor till bl.a New York, Barcelona, Paris, Sevilla, Bangkok och Budapest. I år fortsätter vi att uppfylla era resedrömmar med minst lika många tävlingar!

vinnare_icelandair

Ett stort grattis till Christian Bergenstråhle som vinner en resa för två till New York med Icelandair. När vi ringer upp Christian fångar vi honom under en taxifärd. Han berättar att han bor i Stockholm och jobbar både på Arla och driver konsultverksamhet i egen firma kring sociala medier. Det var på så sätt han hittat till vår tävling! Han blir naturligtvis ordentligt glad och överraskad när vi berättar att han är vår vinnare och får två biljetter till New York.

Christian lovar att återkomma med en skön reseberättelse från the Big Apple. Misströsta inte om du inte är vår vinnare. Vi är väldigt snart tillbaka med ännu en resetävling till omtyckta Nordamerika! Vi önskar dig en fortsatt trevlig fredag och en lång skön helg!

Vinner en resa för två till New York

Taggar i artikel
, ,
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Tioman Island – Definitionen av skönhet

    Gröna berg och turkost vatten. Tioman Island är paradisön som...
Läs mer

5 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *