Flygstolens reseservice

Flygstolens reseservice

Ibland har man ont om tid. Det kan vara krångligt att söka resor. Man hinner inte kolla alla priser och jämföra med andra. Hur det än ligger till, så finns vi här för att hjälpa dig! Att boka resor med eller utan hotell, hyrbil, kanske en resa med flera stopp, olika hotell eller en resa för en större grupp. Vi vet vilka bagageregler som gäller, vilka länder du behöver visum till även om du bara ska mellanlanda och kan rekommendera både hotell och hyrbil.

Låt oss göra det vi är bäst på! Mejla in dina önskemål om resa, antal resenärer, vilken avreseort du vill resa från, hur stor din budget är, ja, precis det du går och funderar på. Vi svarar med förslag i din mejl! Det kostar inte ett dugg och du behöver inte boka någonting. Mejla till info@flygstolen.se

Vi önskar dig en trevlig lördag!

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Solsidan – våra vinnare!

Tack för alla bra tips på humorprogram! Grattis till våra tio vinnare:...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *