Hotelltips Barcelona

Det här hotellet har jag bott på. Det ligger 10 minuters promenad från stranden i det moderna området Forum. Här får du en fantastisk utsikt över Barcelona. Varje dag lade städerskan in nya fina innetofflor och fyllde minibaren med öl och läsk som ingick. (ej sprit) Rummet var modernt, precis som på bilden med en glasvägg mellan bad och sovrum. Det fanns en vägg att fälla ner om man vill avskilja. Precis intill hotellet ligger ett enormt köpcentrum Diagonal Mar med massor av butiker, restauranger, mataffär och bio. Öppet mån-lör 10-22. På söndagarna är bio och restauranger öppet. Nära till tunnelbanan, köp ett häfte om du stannar några dagar. Hotellet rekommenderas definitivt liksom staden. // Madeleine

Fler förslag på hotell i Barcelona här.

Mer att läsa om Barcelona här.

Barcelona Princess - bra hotell i Barcelona

Barcelona Princess ****
Endast 500 m från stranden och med goda buss- och tunnelbaneförbindelser till övriga stadsdelar, de gotiska kvarteren, Las Ramblas, olympiska hamnen, Sagrada Familia, Casa Batllo, Guell-parken och Montjuich-berget. På hotellet finns reception 24h, bar/lounge, restaurang, mötes/konferensrum, pool, gym, jacuzzi, bastu, parkering och tvättservice. Hotellrummen har badrum/dusch, luftkonditionering, internet, safe, hårtork, minibar, telefon och kabel-TV.

Pris fr. 1012:-/dubbelrum

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Fint hotell på Koh Samui

Baan Haad Ngam Boutique Resort and Spa Beläget på ön Koh Samui,...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *