Käka hos Jamie Oliver

Jamie Oliver - Englands största matexport.
Jamie Oliver - Englands största matexport. Foto: www.jamieoliver.com

Populära kocken Jamie Oliver öppnade en ny restaurang i London i höstas tillsammans med Adam Perry. Barbecoa ligger på 20 New Change Passage med en fantastiskt utsikt över St Pauls Cathedral. Den amerikanske köksmästaren Adam Perry är skolad i Frankrike och anses vara en av de kockar som vet allt om barbecue. Liksom Jamie äger han redan flera populära och välmående restauranger. Inredningen är spektakulär, designad av Tom Dixon Interior. I sammanslutning med restaurangen har man ett eget slakteri för att stycka kött, både till försäljning och till restaurangköket.

Barbecoa i London.
Barbecoa i London. Foto: www.barbecoa.com
Barbecoa i London.
Foto: www.barbecoa.com
Barbecoa i London.
Foto: www.barbecoa.com

1 Comment

  • Vilken härlig restaurang, tack för tipset!
    Men vilket megafail att döpa den till BarbEcoa; grill heter ju Barbacoa på spanska, och jag antar att det är det dom menar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *