Vinn resa för två till Boston, USA!

VInn resa för två till Boston med Icelandair

Vinn flygresa för två till Boston med Icelandair!

Boston – huvudstad och största stad i Massachusetts och dessutom en av de äldsta städerna i USA. Staden sprudlar av liv med sina fina universitet, sportevenemang, konst, konserter och uteliv. Boston ligger 30 mil norr om New York, vilket innebär att du enkelt kan hyra en bil och köra ner till NYC på 3-4 timmar, perfekt för dig som vill se lite mer av USA!

Så här går det till: Kommentera den här posten nedan i bloggen (ej på Facebook) med max 15 ord Vad vill du göra på din resa om du vinner? Gilla flygstolen.se på Facebook – här gillar du! Tävlingen pågår tom måndagen den 21 feb kl. 12.00 Vinnare meddelas samma dag! Håll koll på antalet ord och ange både för- och efternamn så vi enkelt kan kontakta dig om du är vår vinnare. Lycka till!

Vinst:
Flyg t/r för 2 personer från Stockholm eller Köpenhamn till Boston, USA.

Icelandair är Islands nationella och största flygbolag. Icelandair har sin bas på Keflavík International Airport, strax utan för Reykjavik, därifrån flyger de till 22 olika städer i 12 olika länder.

Tävlingsregler:
Tävlande måste vara 18 år fyllda och gilla flygstolen.se på facebook. Vinnaren betalar ev. vinstskatt. Anställda hos Flygstolen.se och Icelandair får inte delta. Vinnaren måste skriva några rader om sin resa och bifoga minst en bild som kan publiceras här i vår blogg. Juryn består av oss på flygstolen och vårt beslut kan inte överklagas.

Taggar i artikel
, ,
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Ett av Teneriffas måsten – Teide National Park

En plats man absolut inte får missa vid ett besök på Teneriffa...
Läs mer

298 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *