Grand Travel Awards Stockholm

Anders Lundin var kvällens konfrencier. Bästa destination blev Thailand.
Anders Lundin var kvällens konfrencier. Bästa destination blev Thailand.

I onsdags hölls en gala för resebranschen på anrika Grand Hotel i Stockholm där man gav ut pris till bl.a bästa flygbolag, destination och hyrbilsuthyrare. Tyvärr var inte vi nominerade men det har sin naturliga förklaring. Det finns nämligen ingen kategori för resebyråer online, vilket kan tyckas märkligt år 2011 när det finns så många aktörer som helt eller delvis sköter sin försäljning via nätet. Hoppas arrangörerna lämnar 1989 och kommer in i matchen.

Det är alltid roligt att förnya ett evenemang och dessutom viktigt att uppmuntra alla företag och idéer i en bransch. Det är väl det som är syftet med att samlas i mitt tycke, att inspirera varandra! Nåväl, jag var i Stockholm tillsammans med VD Linda och minglade, åt gott och dansade tills klackarnas inverkan fik oss att bege oss tillbaka till vårt hotell för att sova gott. Under kvällen fick vi mycket beröm för vårt jobb med sociala medier, vår blogg (som blir 1 år den 8:e mars) och vårt motto “Beyond service“. Vi är helt enkelt tillgängliga både på julaftons kväll och midsommardag. Tack alla rara som vi träffade under kvällen. Hoppas vi ser både dig som läser och dig i branschen på TUR-mässan i Göteborg i slutet av mars! Önskar dig en fin lördag.

// Madeleine

Massor av härliga gäster i den vackra Spegelsalen.
Massor av härliga gäster i den vackra Spegelsalen.
Taket, målningarna och dekorationerna. Vilken festsal! Spegelsalen på Grand Hotel.
Taket, målningarna och dekorationerna. Vilken festsal! Spegelsalen på Grand Hotel.
Linda och Johanna Snickars från Europeiska som tyckte att Flygstolen gör ett bra jobb. Tack!
Linda och Johanna Snickars från Europeiska som tyckte att Flygstolen gör ett bra jobb. Tack!
Jag (Madeleine), Gerald Amoudruz från Air France och Linda.
Jag (Madeleine), Gèrald Amoudruz från Air France och Linda.
Linda, Anita Wagner och Mathias Andersson båda från Travelport, Köpenhamn resp. Stockholm.
Linda, Anita Wagner från Travelport DK och Mathias Andersson, Regional Country Manager Nordics.
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Vinn två biljetter till Barcelona!

I dagens lucka döljer sig två biljetter till Barcelona med Spanair! Allt...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *