Hotell Santorini

La Mer Deluxe Hotel - Santorini - Boka hos flygstolen

Underbart vackra Santorini. Vi skrev om ön i fredags där du kan se fler bilder och få info om hur du tar dig hit. Här erbjuder vi flera hotell, från budget till mellanklass och lyx som nyöppnade La Mer Deluxe Hotel nedan. Det är inte svårt att tänka sig en vecka här. För att se alla våra hotell på Santorini, klicka här.

La Mer Deluxe Hotel - Santorini - Boka hos flygstolen

La Mer Deluxe Hotel - Santorini - Boka hos flygstolen

La Mer Deluxe Hotel - Santorini - Boka hos flygstolen

La Mer Deluxe Hotel & Spa Resort

Hotellet är utsökt inrett och elegant utrustat för att tillgodose alla dina behov med alla moderna bekvämligheter och lyx. Här bjuder en vacker modern reception dig välkommen. Hotellet har inomhusbar, frukostmatsal och gourmetrestaurang som serverar medelhavsmat. Det finns två huvudsakliga pooler, en barnbassäng och en poolbar att koppla av och njuta av ett glas vin.

Det finns en stor spaavdelning med uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, behandlingsområde och fitnesscenter. Det finns ett konferensrum med den senaste tekniken som kan anpassas för att passa ditt evenemang. Alla rum har en känsla av klass och inredda i en individuell modern stil. Alla rum har telefon, platt-TV, minibar / kyl, säkerhetsbox, luftkonditionering, musik, hårtork, Wi Fi, badrockar och tofflor, amenties bad och balkong eller terrass. Det finns ett urval av rum, inklusive standard, svit och familjerum. Är du ute efter något speciellt finns det vackra Deluxe rum med privat jacuzzi och Honeymoonsviter med månen utanför dörren.

La Mer Deluxe Hotel - Santorini - Boka hos flygstolen

La Mer Deluxe Hotel - Santorini - Boka hos flygstolen

La Mer Deluxe Hotel - Santorini - Boka hos flygstolen

La Mer Deluxe Hotel - Santorini - Boka hos flygstolen

La Mer Deluxe Hotel - Santorini - Boka hos flygstolen

La Mer Deluxe Hotel - Santorini - Boka hos flygstolen

La Mer Deluxe Hotel - Santorini - Boka hos flygstolen

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

5 bra anledningar att möta våren i Europa

Idag några tips om varför det är en god idé att uppleva...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *