Hotelltips Rom

Med underbart fin utsikt över Rom.
Med underbart fin utsikt över Rom.

Världsstaden Rom erbjuder något för alla, oavsett om du reser med barn eller inte. Här lever historien sida vid sida med ett pulserande vardagsliv där man upptäcker nya sidor av en stad som väcker känslor. Det italienska köket lämnar knappast något att önska, förrätter, varmrätter och himmelska desserter. Därtill inhemskt vin som exporteras och åtnjuts över hela världen. Vi har många olika typer av hotell i Rom, här ser du alla i en översikt.

Forum ****
Anrika 4-stjärniga Hotell Forum ligger i centrum av Rom nära Colosseum, Fontana di Trevi och Circus Maximus. Vid hotellet finns bl a 24 h reception, bar, restaurang, sammanträdesrum, roomservice, tvättservice, terrass, säkerhetsfack vid receptionen (extra avgift) och trådlöst internet (extra avgift). I rummens utrustning ingår luftkonditionering, satellit-TV, telefon, trådlöst internet (extra avgift) samt hårtork.

Pris dubbelrum/natt fr. 2400:-

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

 

 

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Tävling – Vinn resa för två till Palma och dyrbara ringar

Ännu en skön tävling med Flygstolen! Går du i giftastankar, förlovning, förnya...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *