Hotelltips Bodrum Turkiet

Igår visade vi fina bilder från Bodrum i Turkiet. Idag tipsar vi om ett fint hotell som erbjuder all inclusiveSe alla våra hotell i Bodrum här.

Blue Dreams Club Bodrum

Club Blue Dreams **** Bodrum Turkiet

Allt-inkluderat Club Blue Dreams ligger på ett 700 tunnland stort fält, 10 kilometers från Bodrum och 23 km från flygplatsen. Hotellet har reception, 4 restauranger, barer, tehus, spelcenter med biljard, playstation och internetcafé, fitness-center, disco, uppvärmd inomhuspool, Jacuzzi, turkisk Hammam, ångbastu, 2 utomhuspooler för vuxna, barnpool, vattenpark med 2 rutschbanor, poolbar, lekplats, miniklubb, aktiviteter, kanoter, 2 tennisbanor, och egen strand med 2 pirer, strandbar, strandvolley och solterrass (några av facilitetrna mot extra kostnad). Mot extra avgift finns: butiker, minilivs, hårfrisör, Spa med bastu, massage, skönhetssalong, motordrivna vattensporter, dykcenter, internet, rumservice samt tvätt- och strykservice. Rummen är utrustade med luftkonditionering, minibar (extra avgift), satellit-TV, direkttelefon, safe (extra avgift), bad med badkar eller dusch och hårtork. Allt-inkluderatkonceptet innehåller alla måltider (frukost, lunch, middag och snacks) samt måltidsdrycker såsom läskedrycker, öl, vin, vatten och alkoholhaltiga drycker, alla av lokala märken. Drycker serveras från morgon till sen kväll (till ca kl 22.00 – 24.00). Öppettider varierar mellan olika hotell. På vissa hotell är även aktivitetsprogrammen inkluderade.

Blue Dreams Club Bodrum

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Smoothies i värmen

Vilken härlig sommar vi fått! Här på kontoret drömmer vi om glass...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *