Ultramodernt hotell i Kina

Hotell i Kina
Atkin’s Architecture Group vann nyligen första pris i en internationell designtävling med detta fantastiska hotell. Beläget i en spektakulärt igenfyllt vattenstenbrott i Songjiang, Kina, har man skapat ett förslag på ett unikt hotell med naturliga inslag av stenbrottet omkring. Utöver 400 sängplatser finns även allmänna utrymmen, kaféer, restauranger och sportanläggningar.
waterworld Kina

Längst ner en lyxig swimmingpool och en extrem idrottsanläggning för aktiviteter som bergsklättring och bungyjump som kommer att utföras tvärs över stenbrottet och nås genom särskilda hissar från vattnet. Med denna häpnadsväckande visuella presentation är det inte konstigt det här projektet tog hem första pris. Ett spännande exempel på en ultramodern anläggning som omfamnar den naturliga miljön.

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Tips på boende i Barcelona

Välkommen till Barcelona! Huvudstad i spanska regionen Katalonien. Här erbjuds en fantastisk...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *