Bo femstjärnigt i Alcudia

Härliga Mallorca! Idag tipsar vi om ett 5-stjärnigt hotell för dig som vill unna dig något extra. Det här hotellet finns även hos charter arrangörer men hos oss är det mer prisvärt. För att se alla våra hotell på Mallorca, klicka här.

Grand Palace Mallorca

Be Live Grand Palace de Muro Hotel and SPA *****

Ett fint elegant hotell som är beläget endast 10 m från stranden i Playa de Muro, omgivet av ett trevligt trädgårdsområde med pool och solterrass. På hotellet finns också reception/lobby, buffet-restaurang, a la carte-restaurang och bar. SPA-center med bastu, turkiska bad, gym, jacuzzi och pool. Hotellrum med badrum/dusch, hårtork, minibar, safe, telefon, satellit-TV, luftkonditionering och balkong.

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Tillbaka till kontoret

Det var många som tyckte det var lite kul att få se...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *