Hotelltips Kuala Lumpur

Upptäck spännande Kuala Lumpur! Igår skrev vi om den pulserande mötesplatsen och unga huvudstaden Kuala Lumpur. Intresset för att resa till Malaysia är större än någonsin! Idag tipsar vi därför om ett fantastiskt fint 5-stjärnigt hotell i staden som är riktigt prisvärt! För att se alla våra hotell i Kuala Lumpur, klicka här.

Renaissance Hotel *****

Ligger i centrum av Kuala Lumpur, 70 km från Kuala Lumpurs internationella flygplats och 1,5 km från The Bird Park (Fågelparken). Vid hotellet finns bl a reception, restauranger, café, barer, lokaler för konferenser, sammanträdesrum, business centre, trådlöst internet, gym, utomhuspool, barnpool, bastu, tennis, Spa, presentbutik och tvättservice/kemtvätt. I rummens utrustning ingår luftkonditionering, TV, telefon, internetuppkoppling, säkerhetsfack, minibar, kaffe/tebryggare och hårtork.

Pris dubbelrum superior/natt fr. 974:-

Renaissance Hotel Kuala Lumpur
Renaissance Hotel, Kuala Lumpur.

Sök prisvärt hotell

Sök lägsta pris flyg

Sök prisvärd paketresa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Utomhusskulptur

I höstas ställde den amerikanske konstnären Tom Fruin ut en skulptur utanför...
Läs mer

1 Comment

  • Ser väldigt läckert ut. Det är också kul att man ibland kan bo så lyxigt och slippa undan att betala en förmögenhet. Det var kul att hitta till er blogg! Vi skriver själva på http://resespanarna.se/

    Ha det bra! /Olle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *