Möt vår gästbloggare Lovisa

Lovisa Stjernlöf i Milano. Foto: Privat
I Galleria Emanuelle i Milano, där jag var i november med min kompis Sophia. Foto: Privat

Hej bloggläsare,

Jag heter Lovisa Stjernlöf, bor i Stockholm, blev färdig civilingenjör från KTH i november och jobbar nu som konstruktör på DeLaval, vilket är jättekul! Jag älskar att resa och halva resan för mig är att planera den och se fram emot den. Ett resemål som jag gärna vill åka tillbaka till är Las Vegas och en drömresa är att åka till Hawaii, eftersom jag är fascinerad av vulkaner (och har påbörjat en liten samling av vulkanstenar) och att jag vill surfa lite mer. Nästa resa som är inplanerad är till Dublin, dit jag ska åka med min bästa vän Sophia den 2.a april. Förutom att läsa reseböcker så spelar jag softboll på min fritid. I nästa inlägg tänkte jag berätta om när jag cyklade i Berlin. Fortsatt trevlig dag!

// Lovisa

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Milano – nära till vintersport

Vi har tidigare skrivit om Milano, fotboll och shopping. Idag tänkte vi...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *