Vinner resa med Icelandair till Toronto

emil_kommentar

Emil Nord

Tack för alla roliga och klipska kommentarer i vår resetävling till Toronto, Kanada med Icelandair. Väldigt många som vill se både hockey och de fantastiska Niagarafallen! Vi har valt en vinnare, Emil Nord från Norrsundet, tre mil utanför Gävle, som vinner en resa för två, grattis! Emils vinnande kommentar ser du ovanför.

När vi får tag på en glad Emil på telefon berättar han att han jobbar nätter som undersköterska på ett äldreboende sedan fem år tillbaka. Han har fotografering som hobby och gillar både att resa och extremsporter. Han har aldrig tidigare varit i Kanada och lovar att återkomma med mycket bilder från Toronto. Det ser vi fram emot! Grattis än en gång :)

Vi kommer snart tillbaka med ännu en härlig resetävling, ni känner väl oss?! Vi önskar dig en fortsatt härlig måndag och vårvecka!

Vinnare resetävling till Toronto med Icelandair

 

Taggar i artikel
, ,
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Isbar i Istanbul

Arktis möter Orienten. Så beskriver man Turkiets coolaste bar som sedan den...
Läs mer

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *