Vinnare till D.C med Icelandair

Tack för alla sköna kommentarer i vår resetävling till Washington, D.C. med Icelandair. Många som känner till staden ganska väl med sina monument, museer och presidenter och vill besöka den! Vi har valt en vinnare, Daniel Wångsten från Halmstad, som vinner en resa för två, grattis! Daniels vinnande kommentar ser du nedanför.

Vinnare till Washington
Foto: Privat

När vi får tag på Daniel via mail och sedan på telefon berättar han att han fyller 32 år just idag. Daniel jobbar som copywriter och projektledare på www.wly.se i Halmstad, är sambo med Lovisa och har en liten son på fem år. Han har varit i USA två gånger tidigare och åker gärna dit igen. Om han vinner vill han gärna åka med just Lovisa, berättar han. Vi avslutar samtalet med:

– Då har vi den stora glädjen att meddela dig att du är vår vinnare!
– Va? Är det sant?! Gud vad roligt! Tack så hemskt mycket, vilken födelsedagspresent!
– Ja, nu kanske du inte behöver flera ;)

Daniel lovar att återkomma med ett blogginlägg från Washington när de varit iväg. Vi kommer snart tillbaka med ännu en härlig resetävling, som även denna går till en stad i USA … Vi önskar dig en fortsatt härlig tisdag!

Vinnare till Washington

 

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Seychellerna

Om du önskar dig vila från Sverige, om du vill ha vita,...
Läs mer

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *