Möt vår gästbloggare Kimmo!

Hejsan,

Kimmo heter jag och ska gästblogga här på Flygstolen ett tag är det tänkt.

Mitt liv består mestadels av att resa, planera resor, umgås med vänner och min familj, sambo Malin och barnen Filippa 11, Alvina 4 och Rian 1,5.

Allt började med att  jag och en kompis gick in på resebyrån här hemma i Enköping 1993 för att beställa en veckotripp till Mallorca, vi kom inte till Mallis utan vi kom ut från resebyrån med en 3 veckors flygbiljett och ett flygpass i USA, på den vägen är det.
Efter det har jag rest till en massa härliga ställen runtom i världen, mest som backpacker … Jag gillar det mesta som har med resor att göra; äventyr, storstad, sol och bad. Konsert- och fotbollsresor har varit min stora passion de senaste åren.

Me myself at Old Trafford. Foto: Kimmo

Familjen åker också självklart på resor och då åker vi gärna till Thailand, där vi tillbringat många månader på stränderna och utforskat en av våra favoritstäder Bangkok såklart.

Jag har även  jobbat som reseledare och guide.

Mina favoritresmål är många men för att nämna några så står Nya Zeeland, Australien, Thailand, USA och Storbritannien högt i kurs. Här på bloggen kommer jag  skriva om mina resor som jag gjort, äventyr som jag och mina vänner varit med om, konsert- och fotbollsupplevelser mm. Just nu är jag i Manchester på långhelg så vi hörs nästa vecka.

Life is what happens while you are making other plans …

//Kimmo

Skrivet av
Mer från Kimmo

Lower Manhattan

Fjärde dagen av New York resan började med frukost uppe på hotellets takterass,...
Läs mer

1 Comment

  • Tja mannen!
    Ska bli riktigt kul o följa ditt resebloggande här, du har ju en del minnen att berätta o desto fler o uppleva =)
    Lycka till med bloggandet, och att matchen blir underhållande!
    //Myran

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *