Manchester

Hello, är precis hemkommen från en långweekend i Manchester som jag tänkte berätta lite kort om.

Jag kommer att skriva om den här helgen i 2 delar för att den var uppdelad lite så, vi var 3 som åkte i onsdags och gruppen fylldes på med ytterligare 13 i fredags.

Manchester är kanske inte den vanligaste av destinationer men eftersom jag är en Manchester United supporter så händer det att jag och några vänner  åker dit och hejar på vårat lag. Den här resan blev en riktig höjdare då vi hade 2 matcher på schemat, ingen hade kunnat regissera den bättre. Några av oss åkte dit redan på onsdagen för att se Champions League semifinalen mot Schalke 04, och som de flesta fotbollsintresserade vet så vann vi med 4-1 och gick till final, finalen spelas på Wembley 28:e maj.

Vi fög med SAS från Arlanda direkt till Manchester tidigt på morgonen så vi hade en lång dag innan match.Vi åkte ut till Old Trafford området flera timmar före matchstart för att shoppa på Megastore och sjunga upp med andra fans på puben The Bishop Blaze. Efter några timmars sång så var det äntligen dax, som fotbollsfantast så var det magiskt att kliva in på arenan, vi träffade bl.a. Glenn Strömberg.

Glenn med vår MUFC flagga foto:Kimmo

Kul match med många mål och helt fantastiskt stämning på läktaren.

Old Trafford Tifo Foto: Kimmo
Sir Matt Busby utanför Old Trafford Foto: Kimmo

Dagen efter match så tänkte vi ha en vilodag i väntan på att våra andra 13 reskamrater skulle anlända men så blev såklart inte fallet, startade med en traditionell frukost, shoppade loss som aldrig förr i det stora shoppingcentret Arndale och sen mötte vi upp vänner, satt och drack några pints på en stor uteservering bakom Manchester Eye där det redan tidigt på dagen var massor med folk, mycket fotbollsprat blir det.

Sinclairs Oyster Bar foto :Kimmo

Kvällen tillbringades på puben Wetherspoons vid Piccadilly Gardens som varje kväll har olika matteman, restaurangen kommer aldrig få en Michelin stjärna men för 5,99 pund, ca 63 kr så var vi supernöjda med vårt indiska krubb … pubrunda och sen god natt.

Fortsättning följer …

//Kimmo

Skrivet av
Mer från Kimmo

Baliresan

Härom året bestämde vi oss att åka någon annanstans än bara Thailand,...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *