Vinner resa till Seattle med Icelandair

Tack för alla kommentarer i vår resetävling med Icelandair! Som vanligt kan vi bara säga att ni måste vara de roligaste och fantasifulla av internetvänner! Vår vinnare heter Daniel Johansson som skrev en motivering vi fastnade för. Du ser den nedan.

Vi ringer upp Daniel på hans jobb och ställer lite nyfikna frågor. Daniel berättar att han är 31 år gammal, bor i Lilleby, vid Torslanda och är sambo med fyra härliga barn. När vi får tag på honom sitter han på sitt jobb på Volvo, där han bara tar emot nöjda kunder på Garantiavdelningen ;)

Han är liksom många andra förtjust i USA och gillar film. Han har varit i New York men aldrig i Seattle. Där vill han gärna besöka husbåten från filmen Sleepless in Seattle och upptäcka staden. När vi berättar att han är vår vinnare, utbrister han “Är det sant, det är ju helt sjukt!”.

Daniel lovar att komma tillbaka med ett blogginlägg från Seattle när de varit iväg. Än en gång, grattis! Till dig som också vill vinna en härlig resa, ge inte upp! Vi återkommer inom väldigt kort med fler resetävlingar. Ni känner väl oss ;) Vi önskar dig en fortsatt fin och solig tisdag!

Vinnare Icelandair - Seattle USA

Daniel Johansson vinner resa för två till Seattle med Icelandair. Foto: Privat
Daniel Johansson vinner resa för två till Seattle med Icelandair. Foto: Privat

 

 

Taggar i artikel
, ,

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *