Sydöstra Asien

Sydöstra Asien och framförallt Thailand har varit ett av mina favoritresmål de senaste tio åren men så har det inte alltid varit. Mellanlandade i Bangkok två nätter på väg till Nya Zealand/Australien där jag skulle backpacka runt i fem månader. Precis allt var dåligt, maten gick inte att äta, Singhan var var inte ens god på Hard Rock Cafe, trafiken var kaos, ja allt var pest och jag bävade redan för de två sista veckorna på resan som vi skulle avnjuta på en strand i Thailand. De två sista veckorna var väldigt bra så här i efterhand men inte när vi var där, klarade inte av thaimaten, som jag idag inte kan förstå för det är ju den bästa som finns!

Det tog några år innan jag åkte tillbaka och nu är det något av de absolut bästa som finns, resa runt i olika länder, bara vara på en strand i Thailand eller njuta av allt som en av mina favoritstäder Bangkok har att erbjuda. Min/vår favoritplats har blivit Koh Chang i Thailand där vi spenderat många månader på White Sand Beach.

Jag kommer att skriva mycket om mina resor i Asien under några veckor framöver … Framförallt Thailand men även Vietnam, Kambodja, Laos, Bali och Malaysia.

Men först några foton!

// Kimmo

Beach restaurang Thailand Foto: Kimmo
Phranang Beach Thailand Foto: Kimmo
Phranang Beach Thailand Foto: Kimmo
Koh Maak Thailand Foto: Kimmo
Koh Maak Thailand Foto: Kimmo
Sirocco Restaurant Bangkok  Foto: Kimmo
Sirocco Restaurant Bangkok Foto: Kimmo
Ao Wai Koh Samet Thailand Foto: Kimmo

 

Skrivet av
Mer från Kimmo

Fotboll i San Marino

Ciao, här kommer en reseberättelse om en resa som var planerad för...
Läs mer

1 Comment

  • Vilka härliga bilder!! Lättar upp när man sitter i ett regnigt(och åskande) Sverige;-/ Baren är inget för mig dock… hua!! Läcker bild men jag är alldeles för höjdrädd. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *