Vinner resa till Reykjavik med Icelandair

Vinner resa med Icelandair
Alla bilder med tillstånd från Icelandair.

Tack för alla kommentarer i vår resetävling med Icelandair! Som alltid överraskar ni med bra kommentarer. Vår vinnare heter Flora Waardahl i Stockholm som skrev en motivering vi fastnade för:

Flora. Foto: Privat
Flora. Foto: Privat

Vi ringer upp Flora som först inte kan förstå varför Flygstolen ringer … hehe. Under förevändning att hon är en av våra finalister ställer vi några frågor. Flora berättar att hon kommer från Norrköping men bor och jobbar i Stockholm på Turner Broadcasting med PR och Marknadsföring. Turner Broadcasting har bl.a tv-kanalerna CNN och Cartoon Network.

Flora har aldrig varit på Island men är nyfiken.
– Jag gillar att rida och har ridit islandshästar i Sverige men det skulle vara otroligt roligt att prova på Island. Förlåt om jag kanske är lite tyst fortsätter Flora, jag är bara så förvånad, jag kan inte fatta att ni ringer mig?!

Jaha, då undrar vi naturligtvis vad du kommer säga när du får veta att det är DU som vunnit resan!
– Va?! Eh, nu är jag i chock, på riktigt. Får sätta mig ner. Jag som aldrig har vunnit någonting tidigare!

På frågan vem som får följa med blir det antingen mamma eller nyblivne pojkvännen.

Hon lovar att återkomma med ett blogginlägg från Island. Hon har en egen blogg som du hittar här. Än en gång, grattis! Till dig som också vill vinna en härlig resa, ge inte upp! Vi återkommer inom kort med fler resetävlingar, Istanbul och Miami ligger bra till!  ;) Vi önskar dig en fortsatt fin och solig tisdag!

 

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Dag 1 i Köpenhamn.

God morgon fredag! Tidigare i veckan tog jag och sambon oss iväg...
Läs mer

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *