Semestertider

Sommarsverige Foto: Jens Rydén
Underbara sommarsverige! Foto: Jens Rydén

Åh, vad skönt med sommar och framförallt med lite semester. Det är nog många fler än jag som stressar med jobb, barn och allt som ska hinnas med. Sedan stressar man nästan lika mycket när man är ledig för att hinna med det som skjutits fram under resten av året. Haha, man är lite knäpp. Eftersom det är juli nu och många av er liksom vi är lediga tänkte vi dra ner lite på tempot i bloggen under den här månaden. Vi kommer skriva mån-ons-fre och hoppas att du har tid och lust att logga in från hängmattan någon gång i veckan och se vad vi har för oss.

I augusti kommer vi tillbaka med full kraft och bloggar som vanligt varje vardag. Då har vi extra mycket att berätta om från semesterresor, både här hemma i Sverige och utomlands.

Jag önskar dig en lång härlig sommar!

// Madeleine

 

 

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Dag 3 i Köpenhamn

Onsdag redan och veckorna springer iväg! Här kommer den sista delen av...
Läs mer

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *