Mitt nya projekt

Nu är min semester slut och väckarklockan har fått börja jobba igen. Det känns helt okej att börja jobba igen, vädret är dåligt och just nu faller stora regndroppar på mitt fönster vid kontoret. Tillbaka till verkligheten igen och börja kavla upp ärmarna. Några kilo extra har det också blivit så det är dags att på allvar ta tag i det där .. pust…. Känner ni igen det?

 

Jag har dock inte bara legat i hängmattan under semestern, har jobbat med ett sidoprojekt med min syster som känns enormt spännande. Det hela började med diskussioner förra sommaren under en fika en varm sommardag, då bestämde vi utan vidare eftertanke” lets do it”! Min syster är vansinnigt duktig på inredning hon har den där känslan för det estetiska som jag önskar jag hade. Jag är modig och slänger mig in i projekt så vi startade detta tillsammans, ett inredningsföretag alltså!

Vi åkte till Formex som var en ny upplevelse för mig och köpte in ett lager, fanns så mycket spännande saker där. Under hösten 2010 var sajten under uppbyggnad och vintern 2011 släpptes sajten www.ijadesign.se. Spännande att jobba med produkter, jag är van att jobba med tjänster så det är helt annat tänk.

Efterhand som varorna strömmade in insåg vi att vi var tvungna att skaffa ett lager. Efter mycket om och men så hittade vi ett hus på landet som faktiskt är en gammal svinstia:).  Lokalen passade bra för en butik/showroom, så det blev det också på köpet. I lördags öppnade vi portarna för butiken och det var fullt ös. Jag hade fullt upp med att hålla reda på priser och kortdragningar haha men kul hade jag.

Hej och hå i kassan:)Foto:ijadesign
Massa fina saker i butiken. Foto: ijadesign
Ingång butiken! Foto: Ijadesign
Butiken ligger på en fin gård 2 km utanför Höganäs. Foto:ijadesign

Känns så fantastiskt att få lära sig nya saker varje dag och roligt att lära känna en ny bransch. På Flygstolen händer det ganska mycket i höst vi jobbar på en ny förbättrad sida och programmerarna jobbar på med sitt. Det ska bli  så lätt som möjligt att hitta och boka en billig resa och att vi ska finnas på alla möjliga plattformar. Kommer ta ett tag för Ijadesign att komma dit men man kan ju bara kämpa på Rom byggdes inte på en dag är det väl man brukar säga….

Gå gärna in på sajten www.ijadesign.se  alltid bra med lite feedback eller besök vår butik utanför Höganäs.Mer om butiken och oss hittar du här.

Hoppas ni gillar den!

Hälsningar Linda:)

 

 

 

Skrivet av
Mer från Linda

En dag på kontoret

Vi har haft en del att fira nu i veckan! Det var...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *