Sista dagen i New York

Sista dagen vaknade vi med sus i öronen efter en riktigt bra U2 konsert.

Vårat plan lyfte vid halv sex på kvällen så vi hade ganska mycket tid att göra något sista dagen också, sista frukosten på hotelltaket och packning av väskor, jag kan lova att vi hade mycket mer med oss hem än vi hade dit.

Ingång till Hotel East Houston Foto.Kimmo

Vi tog tunnelbanan, som ligger 50 meter från hotellet upp till Rockefeller center för att sen gå hela vägen därifrån via 5th Avenue, Broadway och China Town tillbaka till hotellet. Det var 38 grader varmt den här dagen.

Den största anledningen till att vi åkte ända upp till Rockefeller var för att köpa cupcakes på Magnolia Bakery och det gjorde vi!! De skulle visst vara riktigt smarriga där … och det var dem verkligen.

Magnolia Bakery Foto:Kimmo
Magnolia Bakery Foto:Kimmo

Vi gick förbi Svenska Kyrkan, Empire State Building, Little Korea, stannade i parker och njöt. Sen vidare på Broadway och massor med affärer för att komma tillbaka till hotellet. Bokade taxi, åkte förbi och hämtade våra vänner på Hilton och vidare till Newark flygplatsen. SAS hade egna incheckningsmaskiner så det blev inget köande alls, men vilken tråkig flygplats, det fanns en liten, liten restaurang och en liten kiosk när man gått igenom säkerhetskontrollen.

En vecka i New York gick väldigt fort, vi hade det riktigt bra, helt fantastiskt !!!

Tack Christian och Lotta Borg för suveränt sällskap!!!!!

Nu avslutar vi med en massa foton …

Rockefeller center Foto:Kimmo
Empire State Building Foto:Kimmo
Little Korea Foto:Kimmo
Restaurang/kafe på 5th Avenue Foto:Kimmo
5th Avenue New York City Foto:Kimmo
FDNY Ladder 137 Foto:Kimmo
Hotel East Houston Foto:Kimmo
Restaurang Oliva, Lower East Town Foto:Kimmo

// Kimmo

Skrivet av
Mer från Kimmo

Chai Chet Koh Chang

Här kommer ett inlägg från en gästbloggares gästbloggare, min vän Jennifer berättar och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *