Resetävlingar hos flygstolen

Carribean flight. Photo by Jan Willem sxc.hu
Carribean flight. Photo by Jan Willem sxc.hu

I tisdags frågade jag er läsare via Facebook, om ni hade några idéer kring kommande resetävlingar. Vad ska vi be er göra i en tävling? Vi har aldrig kört med omröstningar, det känns orättvist och inte särskilt kul. Det ska väl inte vara så att den med flest kontakter eller med tid över att samla röster ska vinna? Nej, vi tycker det ska vara kul för er och oss, att läsa fyndiga kommentarer, se på fina bilder eller ta del av reseminnen.

Ett kul förslag som kom in från Towe, var att vi skulle göra en egen variant av tv-succén På Spåret. Kunde inte låta bli att fnissa lite för mig själv när jag tänkte på korta videoklipp på moln utanför ett flygplansfönster “Var är det här?” Men visst skulle det kunna funka om man lade till ledtrådar i form av kunskapsfrågor. Får fundera lite till vad vi ska hitta på! Om du har en kul idé, kommentera nedan!

Eftersom jag jobbar med vår marknadsföring och därmed även våra resetävlingar, är det till mig alla förfrågningar kommer kring dessa. Så här ligger det till! Vi äger ju inga resor själva utan vi förmedlar/säljer lediga flygstolar åt drygt 700 flygbolag. Med andra ord kan inte vi bestämma oss för att idag skänker vi bort en resa för två till New York.

Däremot kan jag se till att vi har goda relationer med flygbolagen och därigenom lyckas få biljetter ibland som vi med glädje skänker vidare till någon av er. Under de drygt två år jag arbetat på Flygstolen.se har vi kunnat överraska drygt 50 personer som tillsammans med en vän, fått resa till underbara destinationer såsom Bangkok, Washington DC och Barcelona. Vårt motto här på kontoret är att så många som möjligt ska få tillfälle att upptäcka vår fantastiska värld.

Marble Caves, Chile. Foto: Dejah
Marble Caves, Chile. Foto: Dejah. En av många bilder i vårt album över fantastiska platser.

Något vi hoppas att de som inte vinner även får möjlighet till eftersom vi alltid försöker visa vilka flygbiljetter som är billigast varje vecka och skriva uppriktigt om allt från flygbolag och hotell. Om man ändå inte har möjlighet att resa, det kan finnas många skäl utöver ekonomi som förhindrar resesugna att komma ut i världen, har vi ett album på vår Facebooksida där vi samlar bilder från vår fina värld. Jag brukar själv bläddra i det emellanåt och blir lika fascinerad varje gång.

Om du har något tips på en plats som borde ingå i vårt album, kommentera gärna det här inlägget. Önskar dig en fin torsdag!

// Madeleine

 

 

 

Taggar i artikel
,
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Gulliga Gränna

Kanske har du kört förbi många gånger på E4:an men aldrig stannat...
Läs mer

4 Comments

  • Hej! Jag var i Grekland för första gången i sommras och hade via en hemsida fått nys om att det fanns en flod i närheten av där vi skulle bo som skulle heta Acheron. Reseledaren hade inte hört talas om detta ställe men det hade däremot hotellägaren och han hjälpte oss att hitta dit. Acheron springs är det rätta namnet. Det var ett fantastiskt ställe som jag verkligen kan rekommendera till alla som semestrar i närheten. Det finns bilder att tillgå om ni skulle vara intresserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *