Bo billigt utanför Paris

Vi brukar ju tipsa om hotell världen över, både de du kan boka genom oss men även sådana som är annorlunda och fantastiska. Idag vill vi tipsa om ett billigt boende. När man besöker storstäder som London, New York och Paris kan det vara trist att en stor del av reskassan försvinner på boende. Om du kan tänka dig att bo lite utanför Paris, nära flygplatsen Charles de Gaulle, och istället ta dig in via lokaltrafik, hyrbil eller taxi kan det här hotellet vara ett helt ok budgetalternativ.

Bo billigt i Paris
Två stjärniga Comfort Charles de Gaulle är beläget utanför Le Mesnil Amelot, en liten by 3 km från Charles de Gaulle-flygplatsen och ca 25 km centrala Paris. På hotellet finns bar/lounge, parkering, mötes/konferensrum, internet, service för affärsresenärer, reception 24h och kaffeservering i lobbyn. Hotellrummen har badrum/dusch, kabel/satellit-TV, internet, hårtork, strykjärn och arbetsbord. Här finns boende från 441:-/natt.

Om du istället vill inspireras av ett härligt lyxigt hotell där inredningen är inspirerad av bl.a. James Bond, häng med till Hotell Seven, Paris här.
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Vinner resa för två till Wien!

  Stort tack från oss och våra vänner på Airberlin för alla...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *