Halloween på Tivoli i Köpenhamn

Foton: Sabina Lemanczyk
Foton: Sabina Lemanczyk

En mysig höstdag i Köpenhamn kan väl inte vara fel? Inne på Tivoli firas Halloween den 14 – 23 oktober. Då fyller man nöjesparken med skrämmande pumpor, häxor och annat otyg. Förra året såg det ut så här i den danska huvudstaden. Mysigt!

Om du är nyfiken på vad som händer borta på Legoland under samma period, så kommer det att krylla av vampyrer, spöken och häxor. Ta på din läskigaste kostym och gå med på skattjakt, lyssna på spännande spökhistorier med Scooby-Doo och var med och tävla i att bygga din egen förtrollande pumpa av lego. Trollkarlen Merlins bjuder dessutom på Halloween Show. Visst kan man säga att Halloween är ett påfund av handlare som vill sälja på oss nordbor ännu en helg, men för oss som gillar godis (trick or treat) att klä ut oss och ha kul med barnen är Halloween riktigt kul! Jag var tidigare med min son på Disneyland i Paris just när det firas Halloween, lite bilder från den resan hittar du här. 

Halloween firas den 31 okt. Alla Helgons Dag lördagen den 5 nov. Trevlig tisdag! Bu ;)

Foton: Sabina Lemanczyk
Foton: Sabina Lemanczyk
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Vinner två biljetter till Barcelona

Tack för alla bra kommentarer och nyttig kritik i vår Barcelona tävling!...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *