Miami Ink

Miami Ink. Foto: fanpop.com
Miami Ink. Foto: fanpop.com

Många tänker på tv-serien Miami Ink när man säger Miami. För dig som missat serien, så handlar den om en tatuerarsalong i Miami, de som tatuerar och historierna bakom kundernas val av tatueringar. Ofta känsloladdade berättelser om förlorade familjemedlemmar, överlevnad och stora livsförändringar.

Salongen som heter Love Hate Tattoo ligger på 1360 Washington Ave Miami Beach. Här tar ägarna Ami James och Chris Nunez emot kunder antingen via tidsbeställning (2 veckor-6 mån innan) eller drop-in. Man har öppet sju dagar i veckan från kl 11-23.

För dig som funderar på att boka en tid inför en kommande Miamiresa når du Love Hate Tattoo på:

tel 305-531-4556,  lovehatetattooinfo@yahoo.com eller besök dem på www.lovehatetattoos.com

Har du någon tatuering? Jag tycker det finns så många fina, men är nog för feg … Trevlig helg!

// Madeleine

Alla bilder från ©Love Hate Tattoos
Alla bilder från ©Love Hate Tattoos

 

 

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Golf – bästa resmål i Europa

Varje år delas det ut priser och utmärkelser från organisationen IAGTO –...
Läs mer

1 Comment

  • Jag var i Florida oktober/november 2010 för att kolla rymdfärjeuppskjutning och hade en helg i Miami. Vi letade efter en bar som vi hade blivit rekommenderade men hade kommit lite fel. Vi frågar en kille som står vid ingången till en annan bar om vart vi skulle. Det stället vi skulle till hade tydligen bytt namn och blivit något tacohak. Han berättade att det var hans bar som vi stod utanför och att vi var välkomna in dit om var sugna på schysst musik. Väl där inne så skålade vi över en öl och njöt av asgrymma mashupdjs. Stället hette http://www.lovehatemiami.com/ och killen som vi frågade om vägen var Ami James från Miami Inc.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *