Skönt boende i Miami Beach

Catalina Hotel & Beach Club Miami Beach

Catalina Hotel & Beach Club ****

Populärt Boutiquehotell med livlig atmosfär på berömda Collins Avenue i South Beach. Catalina Hotel and Beach Club ligger bara ett kvarter från stranden och nära många restauranger, barer, shopping och nattliv. Hotellet har 2 pooler, restaurang, bar och flera sällskapsrum. Rummen är inredda i minimalistisk stil och utrustade med TV, trådlös internetanslutning (extra avgift), CD-spelare, minibar och badrockar. Rummen har upp till 2 sängar för max 4 personer, om det är bokat så.

Pris från 1173:-/dubbelrum och natt

Här ser du alla våra hotell i Miami Beach.

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Flygstolen på TUR mässsan

Nu är det återigen dags för Tur Mässan, Skandinaviens ledande mässa för...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *