Lyxhotell i Barcelona

W Hotel Barcelona - Boka hos flygstolen.se
W Hotel Barcelona – Boka hos flygstolen.se

Idag vill vi visa några fantastiska bilder från W Hotel i Barcelona som bara under sina två år blivit världskänt och förändrat stadens siluett. Även om det kanske ligger utanför min och kanske även din budget, kan det väl vara roligt att se?

Hoppas din vecka börjat bra! // Madeleine

W Hotel i Barcelona

W Hotel Barcelona är en avant-garde ikon skapat av den världsberömde arkitekten Ricardo Bofill där hotellet reser sig över strandlinjen. 100 meter högt, 29 våningar byggt 2009. Hotellet har 24h reception, bar, restaurang, pool med solterrasser, fitnessrum, Spa, mötesfaciliteter och Wi-Fi i gemensamma utrymmen. Alla rum är utrustade med safe, minibar, skrivbord med internet- och Wi-Fi-anslutning samt telefon.

Pris per natt dubbelrum fr. 2500:-

Se alla våra hotell i Barcelona.

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Hundratusen fotsteg i Paris

När en av mina bästa vänner studerade i Paris tog jag självklart...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *