Snart Halloween

Foto: Nancy Lowrie stock.xchng
Foto: Nancy Lowrie stock.xchng

En vecka kvar till Halloween – dvs. den amerikanska högtiden som även anammats av många här i Sverige. Måndagen den 31 oktober är det dags och kanske kommer små spöken och häxor på besök  hos dig och ber om “bus eller godis”.

Själv gjorde jag misstaget att bjuda in sonens hela dagis när de var i 4-års åldern på Spökkalas med ansiktsmålning. Jag hade fått tillåtelse av föräldrarna att måla barnen i ansiktet, dvs. de som ville. Alla 19 ville. Två timmar senare, puh, hade jag och en väninna målat allt från spöken och tigrar till älvor och fjärilar. Hade hjälp av en bra bok från Panduro, i vilken det fanns flera fotografier på ansiktsmålningar som barnen fick bläddra i och välja.

19 barn med kladdiga ansikten som leker och busar med varandra. Ja du förstår kanske själv, varför jag kallar den här spökfesten misstag. Jag vet inte när de fick idén om att mula sig själva på soffa och kuddar men visst var det färg och spegelvända ansiktsavtryck både här och var. Men kul hade de! Och det får man väl bjuda på, färgen gick att tvätta bort.

En del föräldrar nämnde efteråt att det hade blivit problem vid läggdags, då deras barn absolut inte skulle tvätta bort sitt glittriga fjärilsansikte.

Vi har som alltid fullt upp här på kontoret. I morgon ska vi dessutom läsa varenda en av era kommentarer i vår Barcelona tävling och välja ut någon som får resa dit med en vän! Trevlig måndag :)

// Madeleine

Vilka sötnosar! Bild lånad från http://www.paintonyourface.com/
Vilka sötnosar! Bild lånad från http://www.paintonyourface.com/
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Tävling – Hus & Hem

Så här går det till: Gilla oss på Facebook. Länken till vår sida...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *